Інший світ: Кровна помста
5.8

Інший світ: Кровна помста

Underworld: Blood Wars
5
0
  • Рік: 2016
  • Жанр: Фільми, Фентезі, Жахи, Трилер, Бойовик
  • Країна: США
  • Режисер: Ганна Ферстера
  • Актори: Кейт Бекінсейл, Тео Джеймс, Чарльз Денс, Тобайас Мензіс, Лара Пулвер, Алісія Вела-Бейлі, Трент Гарретт, Клементін Ніколсон, Петер Андерссон, Дейзі Хед
Протягом сотень років клани вампірів і ліканів вели нещадну кровопролитну війну, перетворивши Землю на справжнє поле бою. Але, незважаючи на могутню холоднокровну велич одних і безстрашну нестримну лють інших, всі ці роки, проведені в нескінченних кривавих баталіях, так і не змогли виявити переможців.
І тепер, в сучасному світі, безстрашна Селін, що належить до класу Ділків Смерті — майстерних воїнів-вампірів, які спеціалізуються на винищення ліканів — продовжує вести безкомпромісну боротьбу, що стала справою всього її життя після того, як вона втратила всіх, кого шалено любила. Намагаючись протистояти ліканам, чия активність останнім часом значно збільшилася завдяки появі нового лідера на ім'я Маріус, який бажає знайти неймовірну могутність, щоб раз і назавжди знищити одвічних ворогів, а також борючись з бійцями вороже налаштованого клану собі подібних, Селіна заручається підтримкою Девіда і його батька Томаса, старійшини вампірів. З їх допомогою наша героїня вирішує покласти край нескінченній війні, абсолютно не зважаючи на жахливу ціну, яку їй доведеться заплатити.

Дивитися фільм «Інший світ: Кровна помста» українською мовою онлайн безкоштовно

Плеєр Трейлер Відгуки 0