Асока
8.0

Асока

Ahsoka
3
1
  • Рік: 2023
  • Жанр: Серіали, Драма, Фантастика, Фентезі, Бойовик, Пригоди
  • Країна: 2023
  • Режисер: Дейв Філоні, Стеф Грін, Пітер Ремзі
  • Актори: Розаріо Доусон, Наташа Лю Бордіццо, Вес Четем, Мері Елізабет Вінстед, Рей Стівенсон, Іванна Сахно, Діана Лі Іностанто, Девід Теннант
Головна героїня серіалу - Асока Тано, яка за часів Війн клонів була падаваном лицаря-джедая Енакіна Скайвокера. Зі своїм майбутнім учителем вона познайомилася завдяки майстру-джедаю Пло Куну - саме він під час місії запримітив маленьку дівчинку на планеті Шилі та перевіз її на Корусанту. Там трирічна Асока була прийнята до Ордену джедаїв і почала своє навчання. Майже через десять років магістр Йода призначив дівчину ученицею Скайвокера, сподіваючись, що та навчить джедая відповідальності та зробить його більш відданим. Спочатку Енакін без особливого ентузіазму сприйняв роль наставника, але через деякий час подружився з талановитою ученицею, яка в перших же операціях добре показала себе.

Незадовго до падіння Республіки Асока за безпідставним звинуваченням була виключена з Ордена джедаїв. Після проведеного розслідування її добре ім'я було відновлено, проте Асока затаїла образу на джедаїв і не стала повертатися в Орден. Таким чином, вона не є ні джедаєм, ні ситхом, а вдає із себе нейтрального адепта Сили.

Дивитися серіал «Асока» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

Плеєр Трейлер Відгуки 0